Kanal magneta

Kanal magneta

Keramičke kanala, boje oslikana, Keramika (teško ferit) magneti su Razvijeni u ranim 1960 kao jeftina alternativa metalnih magneta (čelika i Al ni ko) keramički magneti su vrlo tvrd i krt. Sta...

Keramičke kanal, boje oslikana,


Keramika (teško ferit) magneti su Razvijeni u ranim 1960 kao jeftina alternativa metalnih magneta (čelika i Al ni ko) keramički magneti su vrlo tvrd i krt. Standardna odstupanja za keramičke magneta dimenzije su. 005" za zemlju dimenzije i +/-2% veličine za sinterirani dimenzije. Zbog svog lomljivost Ovi magneti neće izdržati utjecaj ili savijanja. Keramički magneti su kemijski Inertni sobe-dirigenti, koji se koristi u mnogim aplikacijama.


Keramičke kanal je naš Preporučeni proizvod. Smo, SENS magnetski proizvodi, Inc je keramičke kanal i SmCo stalni magnet proizvođač u Hangzhou, Kina. Mi isporučujemo prvoklasni stalni magnetski proizvodi.


Hot Tags: kanal magneti dobavljača, kanal magneti proizvođača, kanal magneti tvornica, veleprodaja kanal magneti, kupiti kanal magneta
Srodni proizvodi
Upit
Ovo je Magneti su Hangћou Sens LLC, Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtjeva i sl., slobodno koristite ovaj obrazac da nas kontaktirate. Vaši komentari i sugestije su dobrodošli.)
Contact us

Šef kancelarije: Jinrui posebnih, Jincheng Rd, Hangћou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnički i ponude: sales@sensmag.com

Copyright © Hangћou Sens magneta LLC