Krava magneta

Krava magneta

krava magneti su popularna među mljekara poljoprivrednika i veterinara kako bi se spriječilo bolesti hardvera u njihovu stoku. Dok pase, krave jedu sve od trave i prljavštine do čavli, spajalice i komadići o...

Krava magneti su popularna među mljekara poljoprivrednika i veterinara kako bi se spriječilo bolesti hardvera u njihovu stoku. Dok pase, krave jedu sve od trave i prljavštine čavli, spajalice i komadići žicu (upućen kao droljo željeza). Skitnica željeza sklon uložiti u honeycombed zidove recticulum, okolina Vitalne organe i uzrokuje iritacije i upale, poznat kao hardver bolest. Krava gubi apetit i smanjuje izlazni joj mlijeko (krava), ili joj mogućnost da dobije težinu (hranilica dionica). Krava magneti spriječiti ove bolesti, kako bi privukao lutalica metala iz nabori i pukotine rumena i recticulum. Jedan magnet radi za život krava!


Al ni ko 5 krava Magnet

Ovo je magnet za kravu standardne gips Al ni ko 5 sa svijetle, metalni završiti. To je netoksični i ne nagriza u upotrebi.

Dimenzije: 1/2" Promjer x 3" dugi


Hot Tags: krava magneti dobavljača, proizvođača magneti krava, krava magneti tvornica, veleprodaja krava magneti, kupiti kravu magneta
Srodni proizvodi
Upit
Ovo je Magneti su Hangћou Sens LLC, Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtjeva i sl., slobodno koristite ovaj obrazac da nas kontaktirate. Vaši komentari i sugestije su dobrodošli.)
Contact us

Šef kancelarije: Jinrui posebnih, Jincheng Rd, Hangћou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnički i ponude: sales@sensmag.com

Copyright © Hangћou Sens magneta LLC