Magnetski Filter

Magnetski Filter

Magnetni filtar se obično koriste u spor, slobodan teče materijala kao što su voda, zrno, hrane, začina, plastike i kemijskih gnojiva. Šipke može biti instaliran zasebno u jedan redak ili više redaka. Stan...

Magnetni filtar se obično koriste u spor, slobodan teče materijala kao što su voda, zrno, hrane, začina, plastike i kemijskih gnojiva. Šipke može biti instaliran zasebno u jedan redak ili više redaka. Standardni razmak između šipki su 2 inča horizontalno i vertikalno centra do centra. Kada više redaka su potrebni za bolje odvajanje, štapove bi trebao biti raspoređen. Drugi centar-centar se može ostvariti Ovisno o svojst Ava protok i teku stope. Pravilo za određivanje centra do centra razmak je instalacija ne smije izazvati premošćivanje proizvod i mora omogućiti jednostavan pristup za čišćenje.
Ovi magneti su omogućeni u različite jačine i dužine. Multi reda magnetske šipke s keramičke 5 magnetski opterećenja (2.500 površinu Gauss) su pogodna za hvatanje velike obojenih metala (tj. matice, vijci, podloške, nokte, itd.).

Magnetske šipke sa Neodymium magnetskim opterećenja se preporučuju za aplikacije gdje Željezni metalni kontaminanti su puno manji (tj. metalna čips, štale, metalne strugotine, itd.). Magnetski čekanje nudi nekoliko magnetske šipke s neodimij opterećenje za vašu aplikaciju. Jači magnetske šipke su visoko preporučeno za hrane i Farmaceutskih proizvoda.

Hot Tags: Magnetski Filter, magneti aplikacija
Srodni proizvodi
Upit
Ovo je Magneti su Hangћou Sens LLC, Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtjeva i sl., slobodno koristite ovaj obrazac da nas kontaktirate. Vaši komentari i sugestije su dobrodošli.)
Contact us

Šef kancelarije: Jinrui posebnih, Jincheng Rd, Hangћou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnički i ponude: sales@sensmag.com

Copyright © Hangћou Sens magneta LLC